Såååååååååååååååå länge sedan!!

Jag har varit otroligt skitdålig på att uppdatera här. Ska försöka ändra på mig och mitt leverne  :-). Har varit sjukskriven för ryggen och är fortfarande sjukskriven 25%. Det är skönt att få börja jobba igen i alla fall.

Vi har fått kattbebisar också, den 6/4. Två stycken underbara tjejer, en blå mitted tabby och en brun mitted. Båda är dagsläget tingade och det känns skönt att de båda kommer till samma familj 🙂

Vi har äntligen köpt oss en ny robotdammsugare. Den här gången blev det en IRobot Roomba 880. Ett självklart val då vi har katter här hemma. Den är så underbart skön att ha och den går efter kanterna och den dammsuger HELA rummet, den skannar in hela rummet och åker så den dammsuger hela rummet. Erfarenheten av den förra var att den helt planlöst åkte runt och dammsög men kunde skippa 4/3 av rummet (det var inte en IRobot Roomba). En så skön sak är att katterna inte är rädda för den :-). Vi kör den i veckorna när vi inte är hemma så vi har nu städat när vi kommer hem från jobbet.

 

Varma hälsningar

Lotta