Höst!!!

Oj, vad tiden går fort ibland. De 6 äldsta kattungarna har flyttat till sina nya hem. Tack alla ni för att ni tar hand om dem, Delling, Dag (Benny), Sol (Svea), Natt (Ace), Glen och lilla underbara Måne (Lars).

Nu är det de minsta som snart ska flytta och de alla har fått ett eget hem att flytta till när det blir dax för det  :-). Sedan dröjer det tills nästa sommar innan vi tänker ta en kull igen.

På jobbet är det så roligt, barnen är underbara. Man kan aldrig säga – Idag ska jag göra det och det. Man har inte en aning om vad som ska hända under dagen, man vet bara att barnen är underbara och det är så roligt att arbeta med barn.

Idag har jag och grannen Yvonne varit modeller för en frisörkurs här i Norrköping. Vi har båda fått våra hår färgade och klippta  🙂 inför några frisörer som tittade på under hela händelsen  🙂

Lotta klippt

Förr förra helgen var vi i Göteborg och köpte min nya bil  🙂

Nya bilen

Är så nöjd med den lilla lilla bilen  🙂

Förra helgen var vi i först på lördagen i Eskilstuna och ställde Caesar och Calle. Caesar blev Nominerad första gången, så underbart roligt.

Nom

På söndagen åkte vi till Ullared för första gången som familj  :-). Det var en upplevelse och vi ska nog åka dit igen så småningom om.

 

Kram kram