Jag heter Ann-Charlotte och är 48 år, gift med Stefan sedan 2011-11-11. Min högsta önskan var att få starta en kattuppfödning av ragdoll. Nu har min högsta önskan slagit in, den 2008-08-20 fick jag min uppfödning registrerad som S*Elvan's.


Min första ragdoll heter Yátaz Flame (Flamm) och henne köpte jag av Martina Blom Bergman. Tack Martina för att jag fick köpa henne, hon är en av världens vackraste katter. Jag har också haft en på foder som numer bor i Örebro hos Agneta med familj från Martina och hon heter Yátaz Extreme (Exet). Jag kommer att åka på utställningar i Sverige och Norden. 
         

Det är så skoj att få komma ut och träffa andra kattuppfödare, dela erfarenheter och idéer med varandra. Få rensa huvudet från jobbet och bara njuta av att få vara bort över en dag. Så länge katterna verkar gilla det så kommer jag att fortsätta.


Min fritid går åt till min familj, katterna och en och annan utställning. Jag har pluggat till förskollärare på universitetet i Linköping och på Campus Norrköping och arbetar nu som Förskollärare
 i Norrköpings kommun.

Nyheter

2014-06-21

Mycket viktig information till kattungeköpare finns på den här hemsidan


TIPS!

På sidan kattungar en bit ner kan man läsa hur man köper katt från mig  :-)


Copyright © 2011. All Rights Reserved Ann-Charlotte Persson 2012.

Sidan senast ändrad: 2021-01-02